BAG

Сграда на годината 2018

„Луфтханза техник София“ ООД:

„Луфтханза Техник София” ООД е основана през есента на 2007 г. като съвместно предприятие между „Луфтханза Техник” АГ (75,1%) и „Бългериан Еъруейз Груп” ЕАД (24.9%).

„Луфтханза Техник София” ООД предоставя услугите базово и линейно обслужване на тяснокорпусни самолети от фамилията Airbus A320 и Boeing 737 (Класик и Ново поколение). От юни 2013 г. „Луфтханза Техник София” има сертификат за линейно обслужване на Embraer Е-серии. Компанията оперира над 5 производствени линии, две от които позволяват директно боядисване на самолета, без да е необходимо той да бъде изтеглян в специален хангар за боядисване.

Благодарение на географското разположение на „Луфтханза Техник София” ООД – в югоизточния край на Европа, съоръжението има капацитета да обслужва клиенти от цяла Европа, Близкия Изток и Африка. Заради високото качество, бързина и професионализъм на работа, компанията бързо изгради много добра репутация в своята сфера на дейност.

Консултантски услуги:

Като най-голямото и най-разнообразно авиационно холдингово дружество в България и Югоизточна Европа, „Бългериан Еъруейз Груп” ЕАД предлага пълна гама авиационни консултантски услуги, включително, но не само:

- развитие и управление на авиационни проекти

- развитие на стратегическо партньорства в авиационния сектор

- преструктуриране и развитие на авиокомпании, развите на полетна мрежа, оптимизация на флотата и профилни дейности;

- развитие и управление на летища,

- продажба и придобиване на самолети, взимане на лизинг включително и пълния пакет услуги свързани с доставка и връщане на самолети, преговори, подготовка на договори

- чрез големия опит на своите служители, специализирани в авиационната индустрия, и нейната мрежа от висококласни авиационни експерти „Бългериан Еъруейз Груп” ЕАД може да предостави персонализирани решения и да задоволи и най- взискателните клиенти в света.

 

Контакти:

1540 София
Летище София,
Терминал 1, Хангар 3

+