BAG

"Нюанс БГ" АД

За компанията

"Нюанс БГ" АД е съвместно дружество на „Бългериан Еъруейз Груп“ ЕАД (50%) и The Nuance Group AG (50%). От началото на 2013 г. дружеството оперира в България с общо 10 безмитни и специализирани магазини, тип Duty Free. Те предоставят на клиентите богат избор от първокласни световноизвестни марки парфюми и козметика, алкохол, тютюневи изделия, захарни изделия, местни специалитети и вина, играчки, модни аксесоари, часовници и бижута. Магазините са ситуирани на терминалите на международните летища във Варна и Бургас.

От месец септември 2014 г. The Nuance Group AG е част от Dufry Ltd. - категоричен световен лидер в областта на безмитната търговия, опериращ на 5 континента в 64 страни с 2200 магазина!

Кариера в компанията

През 2013 г.  Служителите на "Нюанс БГ" АД работят като част от голямото семейство на Dufry Ltd. (31 000 служители от повече от 70 националности. Стандартите и изискванията към работата са еднакви за всички служители навсякъде по света, благодарение на което идеите, заложени като цел на най-иновативната и успешна travel retail компания, се превръщат в реалност.

Програмите за кариерно развитие предоставят възможности пред всеки служител на „Нюанс БГ“ АД чрез резултатите от своята работа да осъществи желанията и амбициите си за професионално развитие в компанията, благодарение на своите опит, знания и умения. Новопостъпилите служители се обучават по програмата Dufry +1, обединяваща най-добрите програми за обучение за продавач-консултанти на The Nuance Group, World Duty Free, Hudson Group и Dufry. За развитие и усъвършенстване на знанията и уменията се прилага програмата Dufry Out In Front, получила признанието на Workforce за най-добра в категорията Global Outlook, 2016 (Dufry: Optimas Gold Winner for Global Outlook). За служители на мениджърски позициии от началото на 2017 г. е въведено модулното обучение по програмата Dufry Step Ahead. Продуктовите обучения на служителите в магазините се провеждат директно от представители на световноизвестни брандове като Dior, Moët Hennessy, Kipling, Frederique Constant, Givenchy, Maui Jim, L'Oréal Luxe, Beluga и много други.

Служителите на „Нюанс БГ“ АД работят в интересна и динамична среда с клиенти от Германия, Русия, Израел, Иран, Обединено кралство, Полша, Австрия, Турция, Холандия, Франция и много други. Екипите на компанията са съставени от млади хора и се управляват от опитни мениджъри. Всички служители на „Нюанс БГ“ АД получават ваучери за храна, пари за транспорт и имат възможност да докажат своите умения чрез бонусната схема, която следи индивидуалните резултати.

КАНДИДАТСТВАЙ за работа в „Нюанс БГ“ АД


Контакти:

9000 Варна, Летище Варна,

Офис Нюанс БГ

тел. : +359 52 573 740

факс: +359 52 573 748+